| Aktuelt | Samarbejde | Hjælp | Firma | Kontakt | | £ | | | Kr.
   
registrering    Jeg har glemt adgangskoden
Login : Adgangskode :    
PRINTBUTIKKEN
Print on demand
ETIKETTER, 3D KLISTERMÆRKER
Plotter tilpasning
TRYK OG BESKÆRING
REKLAMEGENSTANDE
PRØVER OG MØNSTRE

Klistermærker og tiketter

 
Produktspecifikation
EtiketterSelvklæbende etiketter finder anvendelse indenfor mange brancher. Deres grundlæggende funktion er at informere og advare, imidlertid ses stadig hyppigere, at funktionen forbindes med marketing, reklamepositionering af produkter på baggrund af konkurencen.

Tilgængelige selvklæbende materialer: 
Selvklæbende papir. 
Selvklæbende folie hvidt med glans. 
Selvklæbende folie hvidt mat. 
Sælvfolie. 
Gennemsigtigt folie (CMYK-tryk) 
Gennemsigtigt folie (Hvidt tryk + CMYK)
Folie indfarvet i massen (Liquid Gold/Silver)  

Forædling:
Afhængigt af materialetypen, tilbydes forskellige former for forædling/ sikring af etikettens overflade: koldlaminering med polyesterlaminat med glans, varm laminering med mat og glans polypropylenlaminat samt UV-lakering.

Vi leverer etiketter på ruller, på ark eller sammenrullet, med mulighed for at fjerne åbningerne (de unødvendige dele af det selvklæbende materiale). Det gør, at de kan anvendes til automatisk, halvautomatisk eller manuel påførsel på produktet.
Som tilvalg kan vores etiketter personaliseres, hver enkel etikel kan forsynes med variable data.

Etiketterne kan bestilles i tre varianter afhængigt af komplekciteten af skærelinjen: lige linjere, efter frit valg, grundlæggende former (firkant, hjul, elipse, oval,  trekant, romb, trapets, mangekantede former, mangekanter med afrundede kanter og lign.) samt etiketter med mere komplicerede former, fx mangearmede stjerner eller etiketter med udskæringer i midten. Disse varianter har en ganske anderledes pris, men takket være de tilgængelige opdelinger kan vi tilbyde en løsning, som er optimal for kunden.

Leveringsmåde for etiketterne
Leveringsform:
  1. Etiketter på ruller – til automatisk eller halvautomatisk påføring (rulle – rulle udført af tykt pap med en indre diameter på 76mm). Etiketterne leveres på smalle ruller med en bredde, som er relevant for det angivne mål på etiketten og den valgte retning. Standardafstanden mellem etiketterne udgør 5 mm, og afstanden fra etikette til kanten 4 mm fra hver side. Afstanden mellem etiketterne på rullen kan angives selvstændigt. Hvis det ikke har betydning for påførslen, anbefaler vi at bevarer standardværdien, den billigste løsning. Den måde etiketterne leveres på rullerne giver mulighed for påføring med automatiske eller halvautomatiske etiketteringsmaskiner. Ved bestilling af etiketter på ruller, gør kalkulatoren det muligt at definere rullens retning samt etiketternes orientering, sådan at de kan påføres produktet på den rigtige måde. Ved bestillingen skal man være særlig opmærksom på indtastning af målene på brugerformatet, felterne bredde og højde som entydigt definerer brugerformatet.  Fx ved i kalkulatoren at indtaste følgende bredde/højde - 90/50mm, definerer vi et horisontalt etiketter, og 50/90mm – et vertikalt etiketter.  I tilfælde af etiketter på ruller, hvor retning og orientering ved påførsel er væsentlig for påførselsprocessen – har korrekt indtastning af parametrene på mål afgørende betydning. 
  2. Rulleetiketter – til manuel påførsel.  Etiketterne leveres på et bånd rullet sammen i en rulle, eller, ved større oplag,  lagt sammen i en fælles rulle 330mm  
  3. Etiketter på ark. Denne form leveres ved små oplag etiketter, hvor muligheden for rulle ikke er tilgængelig. Endvidere ved farvet folie med Liquid Metal tryk samt gennemsigtigt med tryk Hvid+CMYK som ligeledes kun leveres på ark. 
I tilfælde af at der er frit valg gor leveringsmetode - kalkulatoren vælger den mest fordelagtige mulighed for kunden.  


Etiketter på folie indfarvet i massenVi udfører etiketter på farvet folie Oracal serie 640. Det kan både være flade etiketter, som er skåret i enkle linjer, i former efter eget valg og også udbulende 3D.

Foliet leveres i farverne (nr. i hht. Oracal mønsternummer):  sort- nr70,  aske- nr71, grøn- nr62, marineblå - nr50, rød - nr32,  gul - nr21.

Påtryk/tegn på etiketter indfarvet i massen udføres udelukkende med anvendelse af metalliske farver.

Tilgængelige metalliseringsfarver: Gold - guld, Silver - sølv, Red - rød, blue -blå, green - grøn.

Vi tillader anvendelse af en hvilken som helst kombination af tilgængelige farver på et brugerformat (i et projekt). 


Magnetisk underlagMagnetisk folie er et elastisk kunststof med indhold af magnetiske partikler, som lægger sig op ad metaloverflader (fx. køleskabe, biler, metaltavler og lignende).

Etiketter på magnetisk underlag er et fremragende reklameobjekt, og virker også perfekt som informations- eller udstillingsmateriale.
En væsentlig fordel i forhold til selvklæbende materialer er muligheden for at „påklæbe” og aftage dem flere gange uden beskadigelse.

BEMÆRK !!!I tilfælde af ekstremt lave eller høje temperaturer anbefales det dagligt at fjerne grafikken fra bilernes karosseri, med henblik på rengøring af overfladen.
Omfanget af anvendt temperatur: fra-40 C til +70C

BemærkPå skærekanterne undergår magnetisk folie en let udbulning - overfladen løfter sig let opad. 
Ved beskæring af etiketter med Ricoh afsætter blækket minimale mærker på skærekanten - etiketten har en fin, hvid kant - dette ses tydeligt når en mørk baggrund går ud til skærekanten.

Ikke laminerede etiketter uden magnetisk underlag udskæres ved hjælp af laser. Alle andre ud- og tilskæringer udføres ved hjælp af skæreplotter.

Etiketter og klistermærker i 3D skal påføres glatte, rengjorte og affedtede overflader. Den mindste omgivelsestemperatur ved påklæbning af etiketter og klistermærker i 3D er 17ºC. Den tid det varer inden limen opnår fuld klæbeevne udgør afhængigt af betingelserne minimum 24 timer.

BEMÆRK!Vi accepterer ikke reklamationer af typen: "de sidder ikke fast", „falder af", „for svag lim" og lignende. Klistermærkerne har vi udført i mange år af det samme folie; for at undgå misforståelser skal vi bede om at der udføres en prøve - D&Ds kundeservice tilsender gratis prøver på klistermærker.

Ved anvendelse hvor etiketterne er udsat for påvirkning fra omgivelserne anbefaler vi ikke tryk på folie uden efterfølgende finish. 

Forbundne specifikationer
 
Specifikationer for tryk på Ricoh Pro C9210
Specifikation for skæreplotter
Specifikation for  CO2 skærelaser


Anvendelsen af vores service er ensbetydende med accept af: samarbejdsbetingelserne, privatlivspolitik og cookies.

PrintNet anvender information indeholdt i cookies, som er nødvendig for at betjene internetbutikken og danne statistik.
Anvendelse af vitrinen uden at ændre dine browserindstillinger betyder at disse anbringes på dit slutudstyr. Husk at du til enhver tid kan ændre disse indstillinger.