| Aktuelt | Samarbejde | Hjælp | Firma | Kontakt | | £ | | | Kr.
   
registrering    Jeg har glemt adgangskoden
Login : Adgangskode :    
PRINTBUTIKKEN
Print on demand
ETIKETTER, 3D KLISTERMÆRKER
Plotter tilpasning
TRYK OG BESKÆRING
REKLAMEGENSTANDE
PRØVER OG MØNSTRE


Aktuelt

 

Ændring i etikettilbudet

2024-03-21
Vi har moderniseret maskinparken i afdelingen for Trykning og Skæring af selvklæbende etiketter. Takket være denne investering kan vi tilbyde hurtigere ordrebehandling og bedre priser for større mængder. Vi introducerer en ny, forenklet kalkulator til vores kunder. Vi reducerer markant priserne for etiketter i store mængder. Benyt dig af  Kalkulatoren.

En digital konkurrent til Offsetu

2023-02-06
Endnu en RICOH er blevet en del af vores team, og mere præcist en RICOH Pro™ C9210, den ypperste digitale printer til enkeltark. Den innovative trykteknologi, som anvendes af maskinen, overføres til den højeste klasse opløsning på 2400/4800 dpi, og gør det muligt at opnå en fremragende trykkvalitet - sammenlignelig med den, man opnår på offsetmaskiner. Offsettryk kan derfor godt begyndte at føle, at deres eksistens er truet ;-)  Og det er ikke den eneste fordel ved vores RICOHA ...
RICOH Pro™ C9210 betjener en bred vifte af medier fra glatte til masterialer med struktur, op til en gramvægt på 470g/m2. Takket være investeringen i denne energibesparende maskine regner vi også med, at det vil lykkes os at minimere indflydelsen fra stikningerne i energipriserne på trykprisen.
 
Printnet Ricoh C9210

Ny kalkulator til storformattryk

2023-01-20
Vi har lyttet til kundernes ønsker og gennemført ændringer på storformatkalkulatoren. Det er nu ikke nødvendigt at vælge teknologien. Kalkulatoren vælger den optimale teknologi til de valgte materialer. Takket være mulighederne på vores nyeste maskine Canon Colorado1650 har vi tilføjet en funktion, hvor man kan vælge tryk i mat/ glans for materialer så som: selvklæbende folie, backlite, block out. Vi har også tilføjet mulighed for limning på KATZ-pap. 

Canon Arizona 135 GT

2022-12-18
Den hyppigt prisbelønnede flade plotter Arizona 135 GT står allerede i vores maskinpark til storformattryk. Takket være VariaDot-teknologien og hærdning med LED UV-lys kan vi skabe langtidsholdbare og fejlfri produkter på forskellige medier i en fremragende kvalitet. På grund af vores energibesparende hærdningsteknologi, er plotteren ligeledes et særdeles miljøvenligt udstyr.

Etiketter

2019-12-12

Vi har udviddet vores udbud af etiketter og 3D klistermærker med metallisering i LiquidMetal teknologien samt med Hotstamping. Vi tilbyder vores kunder fem farver metalliseret folie: guld, sølv, rød, grøn og blå. Det er muligt at projektere to metalliske farver på et brugerformat. Endvidere er der kommet nyt materiale til farvefolie fra ORACAL samt gennemsigtigt folie. Særlig opmærksomhed fortjener anvendelsen af  LiquidMetal effekten på 3D klistermærker, hvilket som eksempel ses på billedet ved siden af.

Tilbud kan ses i kalkulatorerne: Etykiety i Nalepki 3D samt Breloki 3D

Vi udvider udbudet af Rollups

2018-07-20
Vi har indført en række nye produkter i vores tilbud af rollups. Ud over de hidtil tilgængelige rollups, der for øjeblikket forhandles som "Rollup Strong", har vi tilføjet en Standardversion, som forhandles til en betydelig lavere pris, men som er særdeles effektiv ved mere konstante udstillinger, hvor den ikke hyppigt skal samles og foldes ud. Man kan også vælge Dobbeltsidet Rollup, hvor man kan montere to plakater på en kasette, hvilket gør at meddelelsen kan ses fra alle sider. Ydermere har vi fået et nyt udstillingsstativ i sortimentet, en såkaldt "edderkop" - som er et fremragende og billigere alternativ til rollups. Rollup

Visitkort med relief! Supplerende effekt - relief...og til en pris uden konkurrence. 

 

2017-07-23
Vi har tilføjet følgende valgmulighed til vores visitkortkalkulator – PRÆGNING. Prisen og effekten overrasker... positivt.  
Prægning udføres for visitkort med mål på mindst 90x50, 85x55 og 90x55 mm, trykt på karton 350g/m2, der er bestrøget på begge sider, forædlet med laminat – mat, glans eller soft-touch). I vores udbud findes også prægede visitkort med 3D selektivlak.
 

Ny kalkulator til farvetryk

2017-06-25
Ny kalkulator til farvetryk er ny til rådighed for vores kunder – endnu flere funktioner, flere muligheder og omgående kalkulation at selv de mest komplicerede brugerformater.
  • Nyt større trykformat til standardpapirer 358 mm x 654 mm
  • Mulighed for valg af yderligere farver  - Liquid Gold samt Liquid Silver
  • Ny materialegruppe – Multi Layer (trelags karton hvid– farvet– hvid, med mulighed for valg af midte blandt 11 farver)
  • Udskæring af former efter frit valg.

Nyt omfattende udbud af skilte

2017-01-13

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye skilte- og tavlekalkulator, som er en fællesudgave af de hidtidige kalkulatorer for gravering, udskæring af tegn og bogstaver samt farvede tavler. Det hele befinder sig nu på et sted, og vi kan på en nem og hurtig måde kalkulere tavler og skilte i henhold til de ønskede parametre og behov.
 
Indenfor vores tilbud på skilte har vil stillet over 80 materialer til rådighed (13 grupper). En rig vifte af typer, farver og materialetykkelser er en fremragende udgangsbasis for at skabe firmaets totale visuelle identifikation, sammen med alle de forskellige applikationer til praktisk anvendelse.
 


Vis arkivinformation


Anvendelsen af vores service er ensbetydende med accept af: samarbejdsbetingelserne, privatlivspolitik og cookies.

PrintNet anvender information indeholdt i cookies, som er nødvendig for at betjene internetbutikken og danne statistik.
Anvendelse af vitrinen uden at ændre dine browserindstillinger betyder at disse anbringes på dit slutudstyr. Husk at du til enhver tid kan ændre disse indstillinger.